Verse, geurige en biologische soepen, ontdek ons assortiment!

 

Soep op het menu?

Soepen boordevol groenten, vers en biologisch

Potagez!, het is een verzameling van verse zelfgemaakte en biologische soepen. Hun belangrijkste ingrediënt is de seizoensgebonden groente uit de openlucht, die bijna allemaal afkomstig is van plaatselijke groentegewassen. Elke dag worden de groenten in ons atelier in Tubize minutieus bewerkt, geassembleerd en gekruid door ambachtslui die opgeleid zijn om de ingrediënten en de smaak te respecteren. Zo biedt Potagez! authentieke smaken. Bovendien bevat Potagez! geen eiwitrijke voedingsmiddelen zoals vlees, vis of eieren. Op voedingsgebied heeft de soep een hydraterend vermogen, is zij een natuurlijke bron van vezels en bevat zij weinig of geen vet.

Glutenvrij, lactosevrij, vleesbouillonvrij

Onze recepten zijn samengesteld uit biologische producten, goed, eenvoudig en gezond, met kruiden of specerijen die de smaak ervan aangenaam versterken. Ze worden ook bereid zonder additieven, bewaarmiddelen of verdikkingsmiddelen. Bovendien bevatten ze geen gluten, lactose of vleesbouillon. Onze soepen worden gewaardeerd om hun smaak en versheid. Tot slot kunt u met Potagez! uw smaakpapillen verwennen terwijl u voor uzelf zorgt.

Een gebruiksvriendelijk formaat, om te delen met familie of vrienden

De aardappelen worden geleverd in een doorzichtige plastic zak van 950 ml, goed voor 2 tot 3 porties, afhankelijk van de eetlust. Het is handig maar ook gemakkelijk te hanteren en te bewaren in de vriezer of diepvries. Om Potagez! soep te bereiden, is er niets eenvoudiger: gewoon het zakje openen en de inhoud in een potje gieten. Verwarm de soep vervolgens enkele minuten opnieuw, hetzij op laag vuur in een steelpan, hetzij in de magnetron in een kom. Pas op dat je het zakje niet in de magnetron doet. Het is niet nodig de soep op smaak te brengen. U bent echter vrij om het te personaliseren door ingrediënten naar eigen smaak toe te voegen: parmezaan, zware room, verse kruiden, lijnzaad of chiazaad...

parallax background

« Potagez! Soepen kiezen betekent kiezen voor soepen op basis van biologische producten die goed, eenvoudig en gezond zijn. Verwarm ze gewoon opnieuw of voeg kruiden of specerijen toe om de smaak te verbeteren. »

 

Onze waarden

Groenten, biologisch en authentieke smaak

Het gebruik van biologisch geteelde groenten brengt belangrijke waarden samen. Het gebruik van biologische groenten betekent immers dat men opkomt voor een productie die het milieu en de mensen die ze produceren respecteert. Wij hopen met onze bescheiden bijdrage ook in te gaan tegen een standaardisering van de smaak. Werken met biologische groenten biedt de mogelijkheid om rijke ontmoetingen te hebben met gepassioneerde telers. Wij verwerken hoofdzakelijk seizoensgebonden producten en geven de voorkeur aan korte leveringskanalen, d.w.z. onze plaatselijke producenten. Tenslotte is de authentieke smaak van het groentenhuwelijk de rode draad in al onze soepen.

Verminderd milieueffect

Als verantwoordelijke onderneming hechten wij veel belang aan afvalbeheer. Daarom sorteren en recycleren wij al onze verpakkingen en organisch en ander afval om onze ecologische voetafdruk te beperken. Vervolgens wordt het dagelijks onderhoud uitgevoerd met efficiëntere en milieuvriendelijkere enzymatische producten. Bovendien wordt de keuze van de plasticverpakking met het volle bewustzijn gemaakt. Het zakje maakt visueel en tactiel contact met het product mogelijk. Deze verpakking heeft ook het voordeel dat zij lichter is dan een fles en onbreekbaar. Vergeleken met een Tetrapack, heeft onze verpakking een 2,5 keer kleinere CO² impact. U kunt hier lezen waarom ik met een gerust geweten voor plastic heb gekozen. U kunt lezen hier waarom ik de keuze van plastic met een zuiver geweten heb gemaakt.

Mensen en know-how

Wij hechten veel belang aan het luisteren naar onze werknemers. Zij zijn ons meest waardevolle bezit: enthousiasme en vakmanschap! Onze producten zijn vervaardigd, het resultaat van de ervaring en vaardigheden van ons team. Voortdurende interne en externe opleiding volgens de laatste normen. HACCP maakt iedereen bewust van zijn of haar verantwoordelijkheid in het productieproces...

parallax background

« Kiezen voor Potagez! soepen betekent kiezen voor soepen op basis van biologische producten die goed, eenvoudig en gezond zijn. Om te worden gegeten met kruiden of specerijen die de smaak ervan versterken. »

 


Nieuws op onze blog